Voorzorgsmaatregelen omtrent corona

 

Maatregelen bij onze verhuurafdeling

– We geven u geen hand, in plaats daarvan begroeten we u vriendelijk

–  Bij ontvangst en uitgifte/inname zal onze medewerker voor uw en zijn eigen veiligheid een mondkapje dragen

– Onze balies, computers, sleutelkluis, deurklinken en koffiezetapparaat worden met grote regelmaat gereinigd met een desinfecterend middel.

– Onze pinapparaten worden na ieder gebruik gereinigd – Bij drukte (meer dan 2 klanten in onze verhuurruimte) vragen wij u om in de kantine te wachten.

Uiteraard met de bedoeling om te voorkomen dat er te veel mensen in dezelfde ruimte zijn en wij uw gezondheid en dat van onze medewerkers niet meer kunnen garanderen.

 

 

Maatregelen m.b.t. uw huurauto:

– Bij binnenkomst is uw huurauto direct gereinigd en geventileerd volgens onze standaard procedure.

– Tijdens het reinigen van uw huurauto reinigen wij alle aanraakvlakken zoals de gordel, deurgrepen, stuur, versnellingspook, handrem, dashboard en natuurlijk de sleutel.

– De overdracht van de autosleutel gebeurt contactloos. Deze wordt voor u neergelegd op onze balie, en zodoende contactloos aan u overhandigd.

 

Wat verwachten wij van u:

– Wij verzoeken u vriendelijk om thuis te blijven wanneer u last heeft van klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, zoals het RIVM heeft omschreven in haar voorschriften.

– Deze voorschriften gelden ook voor onze medewerkers. Zij komen niet werken wanneer zij te maken hebben met dergelijke klachten.